Bezig met laden...

Banken

In veel voor- en achtertuinen is de tuinbank niet meer weg te denken. Exotan biedt een ruim assortiment aan tuinbanken, gemaakt van hout of bamboe. De ene bank is voorzien van comfortabele kussens en de ander kun je zelf mooi afstijlen met decoratieve kussens. De meeste banken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.  

Exotan tuinbanken

In de tuinmeubelcollectie van Exotan kun je kiezen tussen verschillende hippe, moderne, strakke tuinbanken. Kies je liever voor een kale tuinbank die je zelf mooi kunt afstijlen met decoratieve kussens? Bekijk dan de bankjes in de series Comfort, Daisy, Java en Lilly. Vind je het eigenlijk wel makkelijk en comfortabel als de bank al inclusief kussens wordt geleverd? Kies dan voor een tuinbank uit de Bamboo of Kawang serie.

 

 

Welke tuinbank past bij mij?

Het is belangrijk voor jezelf na te gaan wat jouw wensen zijn en wat je hierin het belangrijkst vindt. Denk hierbij aan wat voor soort tuinbank je wil, hoeveel zitplekken je wil, welke afmetingen op jouw terras passen, welke materialen en kleuren bij jouw tuinstijl passen en of je bereid bent de bank regelmatig te onderhouden. Dealers van Exotan kunnen je hierin verder helpen door passende adviezen te geven.

 

Onder het kopje “collectie” kun je alle tuinbanken van Exotan aanklikken. Hier vind je per serie alle informatie over de producten, kleuren, afmetingen en specificaties van de materialen. Deze informatie is ook terug te vinden in de Exotan catalogus.