Bezig met laden...

Banken

In veel voor- en achtertuinen is de tuinbank niet meer weg te denken. De tuinmeubelcollectie van Exotan biedt een ruim assortiment aan tuinbanken, gemaakt van hout of bamboe, met of zonder comfortabele kussens. De meeste banken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.  


Exotan tuinbanken

In de tuinmeubelcollectie van Exotan kun je kiezen tussen verschillende hippe, moderne en strakke tuinbanken. Ga je liever voor een tuinbank zonder kussens, zodat je deze naar eigen wens kunt afstijlen? Dan is de Comfort, Daisy, Java of Lilly de perfecte tuinbank. Vind je het eigenlijk wel makkelijk en comfortabel als de bank inclusief kussens wordt geleverd? Kies dan voor een bank uit de Bamboo of Kawang serie.


 

 

Waar let je op bij het uitkiezen van een tuinbank?

Het is belangrijk voor jezelf na te gaan wat jouw wensen zijn en wat je hierin het meest belangrijk vindt. Denk hierbij aan wat voor soort tuinbank je wil, hoeveel zitplekken je wil, welke afmetingen op jouw terras passen, welke materialen en kleuren bij jouw tuinstijl passen, of je met of zonder kussens wil en of je bereid bent de bank regelmatig te onderhouden.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Dealers van Exotan kunnen je hierin ondersteunen en een passend advies geven. Daarnaast kun je onder het kopje “collectie” alle tuinbanken van Exotan filteren. Per serie vind je hier alle informatie over de producten, kleuren, afmetingen en specificaties van de materialen.

Laat je inspireren door de Exotan catalogus, zowel digitaal als hardcopy verkrijgbaar.