Bezig met laden...

Sfeervolle zitplek

In veel voor- en achtertuinen is een tuinbank niet meer weg te denken. Exotan heeft een ruim assortiment aan tuinbanken, gemaatk van verschillende soorten hout. Zo is er voor elk terras of ieder balkon wel een bijpassende tuinbank beschikbaar is. Veelal van teak FSC® in verschillende afmetingen en in verschillende varianten. De tuinbanken van teak zijn onderhoudsarm en kun je met een gerust hart het hele tuinmeubelseizoen buiten laten staan. 

De Exotan tuinbanken

De Exotan collectie biedt een ruime keuze aan tuinbanken. Doordat Exotan op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen, blijft de collectie vernieuwend. Zo is er ook dit jaar weer een nieuwe tuinbank aan de collectie toegevoegd.

Nieuw in de collectie
Daisy
een trendy tweepersoons tuinbankje, gemaakt van acacia FSC®.

 

Complete look creëren

Door de ruime keuze in de Exotan collectie kun je jouw terras of balkon de uitstraling geven die jij wilt. Maak jouw tuin compleet met één van de tuinbankjes van Exotan. Wilt u inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje in de showroom van één van onze dealers of bekijk onze social media pagina's.

 

Hoe vind ik de juiste tuinbank?

Op onze website kun je onder "collectie", met behulp van een filter, alle Exotan tuinbanken vinden. Hier vind je alle informatie over de verschillende Exotan series, zoals de kleuren, afmetingen en specificaties van de materialen. Naast onze website is er ook een Exotan catalogus beschikbaar. Deze is zowel in hardcopy als digitaal beschikbaar. 

Liever de banken in het echt bekijken? Via onze verkooppunten vind je de dichtsbijzijnde dealer bij jou in de buurt.