Bezig met laden...

Dining

In de tuinmeubelcollectie van Exotan zijn verschillende dining producten opgenomen. De collectie biedt een ruime keuze aan complete dining sets. Ook kun je losse tafels en stoelen uit verschillende series met elkaar combineren. Voor zowel een klein- als groot terras is er altijd een passende dining set. De dining producten zijn gemaakt van verschillende soorten materialen, zoals aluminium, hout, polypropyleen, rope, textileen en wicker. Exotan onderscheidt zich door de ruime keuze aan all weather stoelen. Deze kun je met een gerust hart het hele tuinmeubelseizoen buiten laten staan. De meeste tafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.


Nieuwste dining producten Exotan

Ieder jaar breidt Exotan de collectie uit met nieuwe series en producten. Doordat Exotan altijd op de hoogte is van de laatste trends blijft de collectie zich ontwikkelen. In samenwerking met de fabrieken worden de nieuwste trends en materialen toegepast. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe, trendy dining producten aan de collectie toegevoegd.

Nieuw in de collectie:
Java: een ronde tafel blijft het ook dit jaar erg goed doen. Daarom voegt Exotan een extra Java tafel toe aan de collectie. De nieuwste Java tafel heeft een frame van steel en is afgewerkt met een teak FSC 100% tafelblad.
Rio: een hippe, trendy stoel gemaakt van wicker en steel. De Rio armstoel kan mooi worden gecombineerd met één van de Java tafels.Exotan dining sets

Exotan heeft een aantal series in de collectie, waar zowel de dining stoelen als dining tafels onder dezelfde serie vallen. Deze tuinmeubelen zijn gemaakt van dezelfde materialen in dezelfde stijl. De series Domino, Memphis, Slimm en Sydney zijn hier een mooi voorbeeld van. Door producten uit dezelfde serie te combineren creëer je wat meer eenheid en rust op je terras.


Creëer je eigen dining set

Tover jouw terras om tot een sfeervol buitenrestaurant. Naast de complete dining sets biedt Exotan ook veel losse tafels en stoelen die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten tafels in diverse vormen en afmetingen: Borneo, Java, Murano, Stella en diverse klaptafels. Combineer deze met bijpassende stoelen en/of armstoelen: Caldo, Comfort, Grace, Hawaii, Lotus, Plaza, San Remo en Tulip. Door de ruime keuze is er voor iedereen een passende dining set leverbaar.

Waar let je op bij het uitkiezen van een dining set?

Het is belangrijk voor jezelf na te gaan wat jouw wensen zijn en wat je hierin het meest belangrijk vindt. Denk hierbij aan wat voor soort dining set je wil, hoeveel zitplekken je wil, of je all weather wil of niet, welke afmetingen op jouw terras passen, welke materialen en kleuren bij jouw tuinstijl passen en of je bereid bent de set regelmatig te onderhouden.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Dealers van Exotan kunnen je hierin ondersteunen en een passend advies geven. Daarnaast kun je onder het kopje “collectie” alle dining producten van Exotan filteren. Per serie vind je hier alle informatie over de producten, kleuren, afmetingen en specificaties van de materialen.

Laat je inspireren door de Exotan catalogus, zowel digitaal als hardcopy verkrijgbaar.