Bezig met laden...

Dining

Heerlijk tafelen doe je in één van de dining sets van Exotan. De tuinmeubelcollectie van Exotan biedt verschillende dining producten. Zo bestaat de collectie uit series met complete dining sets en uit series met losse tafels en stoelen die je met elkaar kunt combineren. De dining producten zijn gemaakt van verschillende soorten materialen, zoals aluminium, hout, polypropyleen, rope, textileen en wicker. Sommige stoelen zijn voorzien van een hoogwaardige buitenstof, welke de stoelen all weather maakt. De meeste tafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

 


 

Nieuwste dining producten Exotan

Ieder jaar breidt Exotan de collectie uit met nieuwe series en producten. Doordat Exotan altijd op de hoogte is van de laatste trends blijft de collectie zich ontwikkelen. In samenwerking met de fabrieken worden de nieuwste trends en materialen toegepast. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe, trendy dining producten aan de collectie toegevoegd.

Nieuw in de collectie
Java: een ronde tafel blijft het ook dit jaar erg goed doen. Daarom voegt Exotan een extra Java tafel toe aan de collectie. De nieuwste Java tafel heeft een onderstel van steel en een tafelblad van teak FSC® 100%.
Rio: een hippe, trendy stoel gemaakt van wicker en steel. De Rio armstoel kan mooi worden gecombineerd met één van de Java tafels.

Exotan dining sets

Exotan heeft een aantal series in de collectie, waar zowel dining stoelen als dining tafels onder dezelfde serie vallen. De series Domino, Memphis, Slimm en Sydney zijn hier een mooi voorbeeld van. Door producten uit dezelfde serie te combineren creëer je wat meer eenheid en rust op je terras.

Creëer je eigen dining set

Tover jouw terras om tot een sfeervol buitenrestaurant. Naast de complete dining sets biedt Exotan ook veel losse tafels en stoelen die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten tafels in diverse vormen en afmetingen: Borneo, Java, Murano, Stella en diverse klaptafels. Combineer deze met bijpassende stoelen en/of armstoelen: Caldo, Comfort, Grace, Hawaii, Lotus, Plaza, San Remo en Tulip. Door de ruime keuze is er voor iedereen een bijpassende dining set leverbaar.

Welke dining set past bij mij?

Het is belangrijk voor jezelf na te gaan wat jouw wensen zijn en wat je hierin het meest belangrijk vindt. Denk hierbij aan wat voor soort dining set je wil, hoeveel zitplekken je wil, of je all weather wil of niet, welke afmetingen op jouw terras passen, welke materialen en kleuren bij jouw tuinstijl passen en of je bereid bent de set regelmatig te onderhouden. Dealers van Exotan kunnen je hierin verder helpen door passende adviezen te geven.

Onder het kopje “collectie” kun je alle dining producten van Exotan aanklikken. Hier vind je per serie alle informatie over de producten, kleuren, afmetingen en specificaties van de materialen. Deze informatie is ook terug te vinden in de Exotan catalogus.