Bezig met laden...

Ligbedden

De tuinmeubelcollectie van Exotan biedt een ruime keuze aan ligbedden. De ligbedden zijn gemaakt van verschillende soorten materialen, zoals aluminium, bamboe, hout en textileen, met of zonder kussens. De meeste ligbedden hebben verschillende standen, waardoor je zelf kunt bepalen in welke stand je wil ontspannen.

Exotan ligbedden

Maak van jouw terras een zonneterras. Kies voor een los ligbed of maak je tuininrichting compleet met ligbedden uit dezelfde serie als jouw lounge- of dining set. Ga je liever voor gemak? Dan is de Caldo of de Memphis het perfecte ligbed. Ga je liever voor een hippere look en heb je de ruimte om kussens op te bergen? Kies dan voor één van de Bamboo ligbedden. Wil je liever een ligbed waar gemak, comfort en luxe samenkomen? Ga dan voor één van de all weather ligbedden Como of Rhodos.

Waar let je op bij het uitkiezen van een ligbed?

Het is belangrijk voor jezelf na te gaan wat jouw wensen zijn en wat je hierin het meest belangrijk vindt. Denk hierbij aan wat voor soort ligbed je wil, of je all weather wil of niet, welke afmetingen op jouw terras passen, welke materialen en kleuren bij jouw tuinstijl passen en of je bereid bent het ligbed regelmatig te onderhouden.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Dealers van Exotan kunnen je hierin ondersteunen en een passend advies geven. Daarnaast kun je onder het kopje “collectie” alle ligbedden van Exotan filteren. Per serie vind je hier alle informatie over de producten, kleuren, afmetingen en specificaties van de materialen. 

Laat je inspireren door de Exotan catalogus, zowel digitaal als hardcopy verkrijgbaar.