Bezig met laden...

Puur genieten

Heerlijk genieten en ontspannen doe je in de lounge sets van Exotan. De Exotan loungesets zijn gemaakt van verschillende materialen zoals all weather, rope, teakhout en aluminium. Deze materialen zijn erg duurzaam. Exotan onderscheidt zich door de ruime keuze uit all weather loungesets. Deze loungesets zijn onderhoudsarm en kun je met een gerust hart het hele tuinmeubelseizoen buiten laten staan. Voor elke tuin of ieder terras is er een ruime keuze beschikbaar.

De Exotan loungesets

Ieder jaar breidt Exotan de collectie uit. Doordat Exotan op de hoogte is van de laatste trends blijven zij zich ontwikkelen. In samenwerking met de fabrieken worden de nieuwste trends toegepast. Dit jaar zijn er ook weer mooie en trendy loungesets aan de collectie toegevoegd.

Nieuw in de collectie: 
Bari: deze set heeft een frame van aluminium en is mooi afgewerkt met polywood, voorzien van comfortabele kussens.
Florida: deze set heeft een FSC® teakhouten frame en is afgewerkt met hoogwaardig wicker. De comfortabele kussens maken de set helemaal af.
Orlando: deze luxe set ziet er door de hoogwaardige kussens uit alsof het een binnenmeubel is. De kussens zijn voorzien van olefin buitenstof met een fast dry foam vulling. Dit maakt de lounge set all weather.
San Remo: deze set heeft een aluminium frame en is afgewerkt met rope. Dit is sterk, sneldrogend en trendy.


 


 

Complete look creëren

Door de ruime keuze in de Exotan collectie kun je jouw terras of balkon de uitstraling geven die jij wilt. Je kunt kiezen voor een complete loungeset, maar ook voor losse elementen of comfortabele loungestoelen. Zo is er voor elk terras of balkon de juiste loungeset leverbaar. Wil je graag inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje in de showroom van één van onze dealers of bekijk onze social media pagina's.

Hoe vind ik de juiste loungeset?

Op onze website kun je onder "collectie" met behulp van een filter de loungesets vinden, die Exotan aanbiedt. Hier vind je alle informatie van de Exotan series, zoals de kleuren, afmetingen en specificaties van de materialen. Naast onze website is er ook een Exotan catalogus beschikbaar. Deze is zowel in hardcopy als digitaal beschikbaar. 

Liever de loungeset in het echt bekijken? Via onze verkooppunten vind je de dichtsbijzijnde dealer bij jou in de buurt.