Bezig met laden...

Lounge

De tuinmeubelcollectie van Exotan bestaat voor een groot deel uit lounge producten. De collectie biedt een ruime keuze aan koffiesets en hoeksets. Ook kun je met verschillende losse elementen je eigen lounge set creëren. Voor zowel een klein- als groot terras is er altijd een passende lounge set. De lounge sets zijn gemaakt van verschillende soorten materialen, zoals aluminium, bamboe, hout, rope en wicker. Elke lounge set is voorzien van comfortabele kussens met verschillende binnen- en buitenstoffen. Exotan onderscheidt zich door de ruime keuze aan all weather lounge sets. Deze kun je met een gerust hart het hele tuinmeubelseizoen buiten laten staan.

Nieuwste lounge producten Exotan

Ieder jaar breidt Exotan de collectie uit met nieuwe series en producten. Doordat Exotan altijd op de hoogte is van de laatste trends blijft de collectie zich ontwikkelen. In samenwerking met de fabrieken worden de nieuwste trends en materialen toegepast. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe, trendy lounge sets aan de collectie toegevoegd.

Nieuw in de collectie:
Brindisi: een moderne koffieset met strakke vormen in dezelfde natuurlijke kleuren als de Orlando.
Capri: het zusje van de Sicilië, maar dankzij de nieuwste technologie een nóg zachtere buitenstof.
Grace: naast de dining armstoel en lounge armstoel nu ook de lounge bank toegevoegd. Ook de nieuwe, rechthoekige koffietafel zorgt voor een andere look.
Lowi: een luxe, nieuwe, all weather serie gemaakt van duurzame materialen. Creëer je eigen opstelling door de losse lementen te combineren.
San Remo: wegens succes van de grijze hoekset en de trend van de natuurlijke kleuren, nu ook de San Remo hoekset in de kleur natural.


  

 

Exotan hoeksets

De hoekset is nog altijd het best verkochte product van Exotan. Het merendeel van de lounge collectie bestaat dan ook uit hoeksets. De hoeksets bestaan veelal uit een linker element, rechter element, hoekelement en koffietafel of hocker. De elementen kunnen gemakkelijk aan elkaar worden gekoppeld. 

De hoeksets bieden voldoende zitplek voor een wat groter gezelschap. Exotan heeft de volgende hoeksets in de collectie opgenomen: Bamboo, Bari, Domino, Florida, La Vida, Lucca, Orlando, San Remo, Sicilië, St. Peter, Valerie en Villa.


Exotan koffiesets

De koffieset is geschikt voor ieder terras. Een koffieset bestaat uit een lounge bank, twee lounge armstoelen en een koffietafel. De losse elementen kunnen op eigen gewenste positie worden geplaatst, waardoor je niet te maken hebt met een vaste opstelling. In de tuinmeubelcollectie van Exotan zijn er een aantal complete koffiesets opgenomen. Zo worden de Brindisi, Lucca en Sydney compleet als koffieset geleverd.

 

_Q7A1963 COMO.jpg

 

 

Creëer je eigen lounge set

Liever je eigen opstelling creëren? Exotan heeft verschillende series in de collectie die je deze mogelijkheid bieden. Zo kun je met verschillende losse items je eigen koffieset samenstellen. Dit is mogelijk bij de series Bamboo, Florida, Grace, Kawang, Kubbano, Orlando, San Remo, St. Peter en Valerie. De Rhodos en de Como bieden nog meer mogelijkheden. Met de modulaire elementen uit deze series kun je je meest ideale opstelling creëren.

Maak je lounge set uniek én persoonlijk door meerdere elementen uit verschillende series met elkaar te combineren. 

Waar let je op bij het uitkiezen van een lounge set?

Het is belangrijk voor jezelf na te gaan wat jouw wensen zijn en wat je hierin het meest belangrijk vindt. Denk hierbij aan wat voor soort lounge set je wil, hoeveel zitplekken je wil, of je all weather wil of niet, welke afmetingen op jouw terras passen, welke materialen en kleuren bij jouw tuinstijl passen en of je bereid bent de set regelmatig te onderhouden.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Dealers van Exotan kunnen je hierin ondersteunen en een passend advies geven. Daarnaast kun je onder het kopje "collectie" alle lounge sets van Exotan filteren. Per serie vind je hier alle informatie over de producten, kleuren, afmetingen en specificaties van de materialen.

Laat je inspireren door de Exotan catalogus, zowel digitaal als hardcopy verkrijgbaar.