Bezig met laden...

Puur genieten

Heerlijk genieten en ontspannen doe je in de lounge sets van Exotan. De Exotan lounge sets zijn gemaakt van verschillende materialen zoals rope, hout en aluminium. Deze materialen zijn erg duurzaam. Exotan onderscheidt zich door de ruime keuze uit all weather lounge sets. Deze lounge sets zijn onderhoudsarm en kun je met een gerust hart het hele tuinmeubelseizoen buiten laten staan. Voor elke tuin of ieder terras is er een ruime keuze beschikbaar.

De Exotan lounge sets

Ieder jaar breidt Exotan de collectie uit. Doordat Exotan altijd op de hoogte is van de laatste trends blijft de collectie zich ontwikkelen. In samenwerking met de fabrieken worden de nieuwste trends toegepast. Ook dit jaar zijn er weer mooie en trendy lounge sets aan de collectie toegevoegd.

Nieuw in de collectie: 
Domino: deze all weather set is gemaakt van luxe materialen en voorzien van comfortabele kussens. Je kunt de Domino lounge set herkennen aan de prachtige, geruite zijkanten.
Bari: na het succes van de Bari anthracite, is deze lounge set nu ook verkrijgbaar in de kleur groen. Deze lounge set is erg ruim en met de tafeltjes aan de zijkant staat een hapje of drankje altijd binnen handbereik.
Lucca: vorig jaar al verkrijgbaar als koffieset, nu ook verkrijgbaar als hoekset. Iedeaal voor een wat kleiner terras. Het teakhouten frame maakt deze set onderhoudsarm.
Floridaen ook de Florida serie is uitgebreid met een hoekset. De prachtige combinatie van het  teakhouten frame met de nude tinten zijn helemaal de trend van 2022.


 


 

_Q7A1963 COMO.jpg

 

 

Complete look creëren

Door de ruime keuze in de Exotan collectie kun je jouw terras of balkon precies de uitstraling geven die jij wilt. Je kunt kiezen voor een complete lounge set, maar ook voor losse elementen, zoals comfortabele lounge banken en -stoelen. Zo is er voor elk terras of balkon een passende lounge set verkrijgbaar. Wil je graag inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje in de showroom van één van onze dealers of bekijk onze social media pagina's.
 

Hoe vind ik de juiste lounge set?

Op onze website kun je met behulp van een filter onder het kopje collectie alle lounge sets vinden, die Exotan aanbiedt. Hier vind je alle informatie van de Exotan series, zoals de kleuren, afmetingen en specificaties van de materialen. Naast onze website is er ook een Exotan catalogus beschikbaar. Deze is zowel in hardcopy als digitaal beschikbaar. 

Liever de lounge set in het echt bekijken? Via onze verkooppunten vind je de dichtsbijzijnde dealer bij jou in de buurt.