Bezig met laden...

Onderhoudsmiddelen

De tuinmeubelcollectie van Exotan bestaat uit verschillende soorten materialen. Verleng de levensduur van jouw tuinmeubel met de Exotan® Care onderhoudsmiddelen. Lees hier welk soort materialen Exotan gebruikt, wat de voordelen hiervan zijn en hoe je deze het beste kunt onderhouden.

Exotan® Care producten

Exotan tuinmeubelen zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. De meeste tuinmeubelen zijn dan ook onderhoudsarm. Om optimaal te genieten en de levensduur van jouw tuinmeubel te verlengen, is het belangrijk deze regelmatig te onderhouden. Hiermee voorkom je vlekken, verkleuring en slijtage. Exotan® Care heeft een ruim assortiment met reinigers en beschermers voor elk soort materiaal. Twijfel je welk Exotan® Care product je moet gebruiken voor jouw tuinmeubel? Vraag er naar bij één van de Exotan dealers. Via verkooppunten vind je de dealers bij jou in de buurt.

Naast de onderhoudsproducten van Exotan® Care heeft Exotan ook beschermhoezen in de collectie die kunnen helpen om de producten in optimale conditie te behouden.

 bekijk onderhoudsproducten