Bezig met laden...

Onderhoudsmiddelen

De Exotan collectie bestaat uit verschillende soorten materialen. Verleng de levensduur van jouw tuinmeubel met de Exotan Care onderhoudsmiddelen. Lees hier welk soort materialen Exotan gebruikt, wat de voordelen hiervan zijn en hoe je deze het beste kunt onderhouden.

Exotan Care producten

Exotan tuinmeubelen zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. De tuinmeubelen zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Om optimaal te genieten en de levensduur van jouw tuinmeubel te verlengen is het belangrijk deze regelmatig te onderhouden. Hiermee voorkom je vlekken, verkleuring en slijtage. Exotan Care heeft een ruim assortiment met beschermers en reinigers voor elk soort materiaal. Twijfel je welk Exotan Care product je moet gebruiken voor jouw tuinmeubel? Vraag er naar bij één van onze Exotan dealers. Via de verkooppunten vind je de dichtsbijzijnde dealer.

Naast de onderhoudsproducten van Exotan Care heeft Exotan ook beschermhoezen in de collectie die kunnen helpen om de producten in optimale conditie te behouden.

 bekijk onderhoudsproducten