Bezig met laden...

Creëer schaduw of sfeer

Creëer een heerlijke plek voor iedereen in de tuin of op het terras. Met de parasols van Exotan kun je een fijne schaduwplek creëren. De Exotan parasols zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren, vormen en maten. Elke parasol is voorzien van een UV-bestendig doek, zodat deze niet verkleurt.

De Exotan parasols

De parasol collectie van Exotan biedt verschillende soorten modellen. Zo zijn er vierkante, rechthoekige of ronde parasols en stok- of zweefparasols. Door de ruime keuze is er voor iedereen een bijpassende Exotan parasol leverbaar.

Soorten Exotan parasols
Lyon: deze stokparasols zijn dit jaar nieuw in de collectie. Deze parasols hebben een aluminium frame met doek van spunpoly. De parasols zijn verkrijgbaar in ronde en rechthoekige vormen, in drie verschillende kleuren.
Roma: deze parasols zijn een eye catcher voor iedere tuin. Dit zijn zweefparasols die je in verschillende standen kunt zetten, zodat er altijd schaduw op de gewenste plek is. Verkrijgbaar in ronde en vierkante vormen, in drie verschillende kleuren.

Complete look creëren

Door de ruime keuze in de Exotan collectie kun je jouw terras of balkon de uitstraling geven die jij wilt. Je kunt kiezen voor een complete loungeset, maar ook voor losse elementen of comfortabele loungestoelen. Dit kun je vervolgens aanvullen met één van de parasols van Exotan. Zo kan er voor ieder terras of tuin een mooi plekje gecreëerd worden.

Wil je graag inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje in de showroom van één van onze dealers of bekijk onze social media pagina's.

Hoe vind ik de juiste parasol?

Op onze website kun je onder "collectie", met behulp van een filter, alle Exotan parasols vinden. Hier vind je alle informatie over de verschillende Exotan series, zoals de kleuren, afmetingen en specificaties van de materialen. Naast onze website is er ook een Exotan catalogus beschikbaar. Deze is zowel in hardcopy als digitaal beschikbaar. 

Liever de parasols in het echt bekijken? Via onze verkooppunten vind je de dichtsbijzijnde dealer bij jou in de buurt.