Bezig met laden...

Parasols

Creëer een fijne plek voor iedereen in de tuin of op het terras. Met de parasols van Exotan zorg je voor voldoende schaduw op elke gewenste plek. De Exotan parasols zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten. Elke parasol is voorzien van een UV-bestendig doek, zodat deze niet verkleurt.

Exotan parasols

Exotan heeft verschillende soorten parasols in de tuinmeubelcollectie. De parasols hebben een aluminium frame met een doek van polyester. Je kunt kiezen tussen een stokparasol met een bijpassende parasolvoet (Lyon) of een zweefparasol inclusief kruisvoet (Roma). De Lyon parasols zijn verkrijgbaar in een ronde en rechthoekige vorm. De Roma parasols zijn verkrijgbaar in een ronde en vierkante vorm. Beide parasols zijn in drie verschillende kleuren leverbaar.

Welke parasol past bij mij?

Het is belangrijk voor jezelf na te gaan wat jouw eisen zijn en wat je hierin het belangrijkst vindt. Denk hierbij aan wat voor soort parasol je wil, hoeveel schaduw je wil creëren, welke afmetingen op jouw terras passen, welke vormen en kleuren bij jouw tuinstijl passen. Dealers van Exotan kunnen je hierin verder helpen door passende adviezen te geven.

 

Onder het kopje “collectie” kun je alle parasols van Exotan aanklikken. Hier vind je per serie alle informatie over de producten, kleuren, afmetingen en specificaties van de materialen. Deze informatie is ook terug te vinden in de Exotan catalogus.