Bezig met laden...

Parasols

De tuinmeubelcollectie van Exotan biedt een ruime keuze aan parasols. De Exotan parasols zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten. Elke parasol is voorzien van een UV-bestendig doek om verkleuring te voorkomen.

Exotan parasols

Creëer een fijne plek voor iedereen in de tuin of op het terras. Met de parasols van Exotan zorg je voor voldoende schaduw op elke gewenste plek. De parasols hebben een aluminium frame met een doek van polyester. Je kunt kiezen tussen een stokparasol met een bijpassende parasolvoet (Lyon) of een zweefparasol inclusief kruisvoet (Roma). De Lyon parasols zijn verkrijgbaar in een ronde en rechthoekige vorm. De Roma parasols zijn verkrijgbaar in een ronde en vierkante vorm. Beide parasols zijn in drie verschillende kleuren leverbaar.

Waar let je op bij het uitkiezen van een parasol?

Het is belangrijk voor jezelf na te gaan wat jouw wensen zijn en wat je hierin het meest belangrijk vindt. Denk hierbij aan wat voor soort parasol je wil, hoeveel schaduw je wil creëren, welke afmetingen op jouw terras passen en welke vormen en kleuren bij jouw tuinstijl passen.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Dealers van Exotan kunnen je hierin ondersteunen en een passend advies geven. Daarnaast kun je onder het kopje “collectie” alle parasols van Exotan filteren. Per serie vind je hier alle informatie over de producten, kleuren, afmetingen en specificaties van de materialen. 

Laat je inspireren door de Exotan catalogus, zowel digitaal als hardcopy verkrijgbaar.