Bezig met laden...

Bamboe

Tegenwoordig zijn bamboe producten niet meer weg te denken. Om de levensduur van deze producten te verlengen is het belangrijk deze goed te onderhouden met de daarvoor bestemde onderhoudsproducten.

 

 

Sterk, flexibel & duurzaam

Bamboe is een sterk, flexibel en duurzaam grassoort. De Bamboo serie van Exotan is in de fabriek al beschermd met een bamboo protector. Maar bamboe is een natuurproduct dat reageert op de omgeving. Door klimaat-, temperatuur- en vochtigheidsverschillen kan bamboe verkleuren en kunnen er scheurtjes in ontstaan. Dit is niet te voorkomen en wordt gezien als de charme van het bamboe product. Ook kunnen er lichte puntjes/vlekjes ontstaan. Verkleuringen, haarscheurtjes en zwarte puntjes hebben geen invloed op de kwaliteit en constructie. Mochten er zwarte puntjes ontstaan, is het advies om het tuinmeubel te reinigen met de Exotan Care® teak & bamboo cleaner & colour restorer (ECP250), goed te laten drogen, licht op te schuren en te behandelen met de Exotan Care® bamboo protector (ECP340).

Voor een optimaal resultaat kun je voor het reinigen de Exotan Care® scrub pads (ECP455-P) en voor het aanbrengen van een beschermlaag de Exotan Care® application cloths (ECP456) gebruiken.