Bezig met laden...

Polywood

Exotan heeft een klein aantal polywood producten in de collectie. Polywood is sterk materiaal wat makkelijk te onderhouden is. Hieronder lees je hoe je polywood het beste kunt onderhouden.

 

 

Hout look

Polywood ziet eruit als een houtsoort, maar is daadwerkelijk gemaakt van kunststof. Dit is het perfecte materiaal als je de uitstraling van hout wil, maar het onderhoudsgemak van kunststof. Polywood is onderhoudsarm. Door verschillende weersinvloeden kunnen er in de loop van het seizoen vlekken ontstaan. Het advies is om deze vlekken direct te verwijderen. Dit kan eenvoudig met warm water en zeep. Hardnekkige vlekken kunnen worden verwijderd met de Exotan® Care polywood cleaner (ECP540). Het advies is om na het reinigen het polywood te behandelen met de Exotan® Care polywood protector (ECP750), om deze opnieuw te impregneren. Dit maakt het polywood water- en vuilafstotend en helpt vlekken te voorkomen. Het krachtige UV block voorkomt verkleuring en veroudering van het polywood, waardoor de levensduur van het materiaal wordt verlengd. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Voor een optimaal resultaat kun je voor het reinigen de Exotan® Care schuur pad (ECP450-P) en voor het aanbrengen van een beschermlaag de Exotan® Care aanbrengdoek (ECP456) gebruiken.