Bezig met laden...

Rope

Rope is de nieuwste trend als het gaat om tuinmaterialen. Tuinmeubelen die gemaakt zijn van rope zijn onderhoudsarm en hebben een industriële uitstraling. Rope is trendy, sterk, snel drogend en UV-bestendig. Lees hieronder hoe je rope het beste kunt onderhouden.

Trendy & comfortabel

Rope is een sterk geweven nylondraad en is de laatste jaren één van de velen tuintrends. Rope is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en gemakkelijk te reinigen. Dit materiaal is dan ook niet meer weg te denken uit de tuinmeubelbranche. Rope wordt vaak gecombineerd met een frame van aluminium, staal of teak FSC 100%. De zitting van een rope stoel is erg comfortabel en sterk.

Producten met rope kunnen het hele jaar probleemloos buiten blijven staan. Om optimaal te genieten van de stoel is het wel belangrijk deze regelmatig te onderhouden. Dit kan eenvoudig met de Exotan Care® textilene & wicker cleaner (ECP500) en de Exotan Care® textilene & wicker protector (ECP700).

Voor een optimaal resultaat kun je voor het reinigen de Exotan Care® scrub pads (ECP450-P) en voor het aanbrengen van een beschermlaag de Exotan Care® application cloths (ECP456) gebruiken.