Bezig met laden...

Wie zijn wij?

Het merk Exotan is al jaren een begrip in de tuinmeubelbranche. Voor elk product geldt: comfort, plezier, gemak en ontspanning. Door de ruime collectie heeft Exotan voor elke tuin, voor elk terras of voor elk balkon een passend product.

Over Exotan

Voor iedere tuin een Exotan tuinmeubel

De tuinmeubelen van Exotan zijn al ruim 30 jaar een begrip in de tuinmeubelbranche. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden geproduceerd in Azië. Door de jarenlange ervaring is Exotan altijd op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen in de markt. Door de ruime collectie heeft Exotan voor iedere tuin of voor ieder terras de juiste producten.

 bekijk de exotan catalogus

Over Exotan

Optimaal genieten van jouw Exotan tuinmeubel

Exotan heeft verschillende all weather series in de collectie opgenomen. Deze tuinmeubelen kun je gerust het gehele tuinmeubelseizoen buiten laten staan. Hierdoor onderscheidt Exotan zich in de tuinmeubelbranche.

Daarnaast biedt de collectie diversiteit aan modellen, materialen en stoffen. De tuinmeubelen zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Om de levensduur te verlengen adviseren wij de tuinmeubelen regelmatig te onderhouden met de Exotan Care producten.

Exotan dealer worden?

Exotan is leverbaar in Nederland en diverse andere Europese landen.
Wil jij ook Exotan dealer worden of een bezoek brengen aan onze showroom?
Neem dan contact op via sales@persoon.nl.